E-Útdíj Információ és előregisztráció

Tisztelt Ügyfelünk!

Előre regisztrálhatja magát az e-útdíj szolgáltatásra.

Meglévő ügyfeleinknek (nyomkövetés) ingyenes készülékcserét biztosítunk, ha a készüléke nem alkalmas az E-Útdíj szolgáltatásra.

E-Útdij szolgáltatás : 0 FT (ingyenes)

Aki már megvásárolta a készüléket a nyomkövetéshez, azoknak speciális tarifákat ajánlunk. Ezek a tarifák csak a nyomkövetés szolgáltatáshoz vehetők igénybe.

Belföldi Nyomkövetés : 2 900 Ft+Áfa
Nemzetközi Nyomkövetés (ami a belföldit is tartalmazza) : 7 900 Ft+Áfa
Mind a két szolgáltatás HŰSÉGNYILATKOZAT NÉLKÜL vehető igénybe.
A felmondási idő 3 hónap.

Az E-Útdíj szolgáltatásnál a gépkocsi vezetője felel az OBU (fedélzeti egység) működéséért. Ehhez ajánlunk egy Fedélzeti LCD kijelzőt billentyűzettel.
Ezzel lehetősége van a tengely szám állítására is, amit az NÚSz. Zrt. (Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.) 2013 augusztustól biztosít.
A LCD kijelző ára 17 000 Ft+Áfa

Aki most szeretné megvásárolni a készüléket, annak csökkentett áron ajánljuk a nyomkövetést.

Három OBU készüléket ajánlunk.


E-Útdij OBU Akció!

OBU ML6000 LCD kijelzővel 47 000 Ft+Áfa + beszerelés (jelenleg nincs készleten)

OBU M6000 Mobile 30 000+Áfa
Az Obu Mobile Plug & Play rendszerű (szivargyújtóba csatlakoztatható) és beszerelhető, azaz csatlakoztatás után azonnal használható, és beszerelést nem igényel.

OBU M7500 LCD, nyomtató és CAN 68 000 Ft+Áfa + beszerelés.
Ez a készülék EETS conform, ami azt jelenti hogy Europában más országba is lehet majd használni útdij bevallásra. A készülek a legnagyobb komfortot és biztonságot nyújta az útdíj rendszerhez. Ezt a készüléket azoknak ajánljuk, akik nagyobb biztonságra vágynak és több igényük van, mint csak a nyomkövetés (pl: CAN adatfeldolgozás és továbbítás: üzemanyag, stb).

Továbbá biztosítunk minden OBU készülékhez egy nemzetközi SIM kártyát ahol nincs haví díj, nincs roaming fogadási díj és ingyen hívható a call centerünk bármelyik EU tagországból.

Az NÚSZ előírja, hogy 10 perces adatkommunikációs hiba esetén a vezetőt SMS-ben, mobiltelefonon és e-mailben kell tájékoztatni. Ezért is látjuk fontosnak hogy a gépkocsivezető egy kijelzővel ellátott OBU készüléket használjon továbbá egy nemzetközi SIM kártyával legyen ellátva, hogy ne keletkezzenek többlet költségek.